"Разбивал съм много женски сърца. Но едва когато на мен ми се случи, при това два пъти, разбрах колко голяма е болката."

Това призна Андрей Арнаудов в "Папараци", без обаче да споменава имената на жените.

Вероятно една от тях е Даниела, за разрива с която водещият на бъдещето риалити "Фермата" по Би Ти Ви изглежда наистина съжалява.



Арнаудов призна, че мисли почти всеки ден за покойния си баща - професор Васил Арнаудов. Музикантът умира внезапно, преди синът му да е навършил 12.

"Имам особена, духовна връзка с баща ми. През цялото време е с мен. Контактът между нас стана истински точно две години преди той да си отиде. Ходя на гроба му, моля го за помощ там, където е - да не ме забравя. Има много ситуации, в които съм плакал. Плакал съм на филми, плача много за жени, но най-много съм плакал за баща си. Усещам с годините, че влизам в приятна хармония със себе си. Мисля, че имам грехове и към майка ми, която ме отгледа сама. До мен е винаги, чудесен човек е - доктор, вече пенсионер. Настоява да стане баба, но кой да я чуе. И тя като мен се радваше на раждането на момчето на Иван като на свое внуче. От време на време ме гледа тъжно с укор и питане в очите", изповяда се с малко тъга Андрей.