Тази година телевизионният продуцент Андрей Арнаудов, ще отбележи цели два пъти рожденния си ден. Както Hotnews.bg вече писа, първият от тях бе в Рим, където продуцентът е с половинка си Емануела. Двамата прекараха кратка ваканция в любимия си град и се върнаха в България. За изненада на всички техни приятели обаче, шумно парти не е планирано. Андрей ще отбележи своя празник на 12 юни, като лектор и водещ на първото голямо събитие на платформата Bulgaria Wants You.

Заедно с Иван Христов, те са организатори на най-големия работодателски форум. Очаква се няколко стотин души да се включат в събитието "Кариера и живот - защо в България?". Регистрациите вече са изчерпани, а желаещите да посетят форума, могат да проверяват на място, дали това е възможно. Събитието ще бъде целодневено и лектори на него ще са успели и реализирали се личности като проф.Георги Бърдаров, Николай Василев, Анна Цолова и др.

На сцената ще бъдат и мениджъри на водещи компании като Андрей Давчев, Димитър Караиванов, Дарин Маджаров, Светлин Наков, Геновева Христова, Иван Георгиев и Евгени Борисов. Цялата програма на форума можете на видите в официалната фейсбук страница на Bulgaria Wants You.