Сам по мъжки излезе продуцентът Андрей Арнаудов да се забавлява в нощта на Свети Патрик в събота срещу неделя – узнаваме от в. „България днес”.

По цял свят, както и у нас, празникът предполага тежка злоупотреба с уиски – според легендите т.нар. жива вода е създадена като утеха за ирландския народ от светията, пише kliuki.bg.

С порядъчно количество "жива вода" се наквасил и Андрей. Балерината Маргарита, с която опосумът споделя леглото след раздялата си със съпругата си Даниела, остана у дома.

Арнаудов явно не се нуждае от компанията на жени, които да му мрънкат, когато има нужда от „твърдо гориво”.

Запоят му на 17-и обаче не бе сред най-шумните, в които е участвал видният гуляйджия. Продуцентът този път се наливаше кротко, без да парадира.

В компанията му липсваше неговият приятел Иван Христов, който сега дели легло с Ирина Сарачинова. Другият опосум твърди, че е отказал алкохола и е станал друг човек под крилото на новата си жена.

Празникът на Свети Патрик би трябвало да отбележи и друга известна персона. Водещата Венета Райкова кръсти своя син на покровителя на Ирландия. Нямаме данни обаче как е отпразнувала имения ден на наследника си мадам „Горещо”.

Снимка: Bulphoto