Има-няма работа, Андрей Слабаков зарязва всичко, ако жена му Ернестина тръгне на турне.

Ревнивият режисьор не дава и дума да се издума тя да пътува сама из страната без него, защото е наясно, че половинката му хваща окото, а явно и й няма особено голямо доверие, пише в новия брой на в. "ШОУ", който вече е на пазара.

През лятото Ернестина се отправи на ударно турне с постановката „Жена ми се казва Борис“ на частния театър „Мелпомена“. Комедията пък се оказа толкова хитова, че ангажиментите й в страната продължават й до сега – почти всяка седмица трупата актьори има поне по две изяви извън София.

Ернестина играе заедно с Румен Угрински, Станимир Гъмов, Стефан Рядков и Петьо Петков-Шайбата. Другите две дами в състава са Диана Любенова и Жанина Дончева, но женската компания не успокоява дългогосия съпруг.

Според запознати на Ернестина явно й е слаб ангелът, след като Андрей не я оставя да мръдне никъде без него. Приятелките й обаче са на мнение, че Шинова не му дава кой знае какви поводи, просто той е болезнено ревнив без причина.

Факт е, че из всички градове в страната, посетени от трупата на „Жена ми се казва Борис“, зрителите с основание остават изненадани, че Слабаков го няма на сцената, когато се играе представлението.

Андрей е плътно зад завесите, докато любимата му се труди, а след това обикаля ресторанти и барови заедно с цялата компания, сакън да не остави жена си без надзор, пише БЛИЦ.