Андрей Арнаудов се хвали с имоти за милиони.

Продуцентът не си държи парите в банка, за да мухлясват, а умело инвестира, съобщава HotArena.

Опосумът се гордее с най-скъпата къща в тузарски квартал в столицата, като домът му се оценява на 1 милион лева. Освен палата, Арнаудов притежава още вила на морето, в Лозенец, оценена на 600 000 лева.

От обкръжението на продуцента мълчат дали има и други притежания, но пък споделят, че е изключително предприемчив и едва ли би ги оставил, за да мухлясват в банка. Вместо това предпочита да ги влага в недвижими имущества, за да е сигурен, че няма да изгубят стойността си във времето.

В последните години Андрей печели доста от реализираните проекти, които направиха с Иван. Двамата продуцираха не един и два тв формата, а голям фурор направиха с „Къртицата“.

Въпреки големите печалби обаче, нито един от тях не парадира с възможностите си. От есента тандемът планира да пусне още няколко предавания, които да им донесат печалби.

Единственото, което не се харесва на Арнаудов, е, че с големите пари върви и славата. А известността от доста време го дразни, особено, когато всички надничат в личния му свят. Затова и продуцентът пази пълно мълчание относно връзката си с Бориса Тютюнджиева, за която напоследък се говори, че не върви добре.