Тв водещият и продуцент Андрей Арнаудов има ново гадже.

След като от известно време екранната половинка на Иван отказваше да има сериозна връзка, тъй като, по негови думи, имал нужда да си подреди приоритетите, ситуацията му се променила преди 2 месеца. Тв водещият от 2 месеца във връзка със спортистката Емануела.

Явно улегналият начин на живот вече е споходил не само Иван, защото този път, вместо по барове, на морето или на купон, Андрей се е запознал с бъдещото си гадже, докато си хвърля кофата с боклук в квартала. По чехли и анцуг той все пак решил да заприказва високото момиче, което вършело абсолютно същата дейност, и от дума на дума си разменили телефоните.



Емануела е спортистка и е тренирала професионално баскетбол заедно със сестра си Доротея, с която са близначки. Впоследствие двете поемат по пътя на моделството, имат общо и с малкия екран. Преди 3 години сестрите бяха сред най-изявените участници в риалитито по Би Ти Ви „Африка: Звездите сигурно са полудели“. Заради атрактивното им представяне малко след шоуто Емануела и Доротея бяха поканени да водят своя рубрика в същата телевизия в предаването „Преди обед“. Тъй като приликата им е поразителна, редовно ги търсят за снимки в музикални клипове, включително и за чужди изпълнители.



Освен че много си приличат, двете близначки имат и завиден ръст. Новото гадже на Андрей е високо цели 181 см, което най-вероятно създава известни затруднения на Андрей. Според най-близкия му приятел Иван Арнаудов е записал в личните си документи, че е 172 см, но никога не е приел предизвикателството да се премерят, за да се разбере кой е по-висок. Ясно е обаче, че ако връзката между Емануела и Андрей се задълбочи, ще й се наложи да забрави за високите токчета.