Андрей Арнаудов е забранил на БорисаТютюнджиева да разкрива за връзката им или да публикува техни общи снимки в социалната мрежа.

Тютюнджиева обаче не е от жените, които се оставят да ги командват и хитро бяга по тъча.

Моделката се съгласила с условията на Андрей и спазва правилата му, но на ръба. Тя в действителност не публикува техни общи снимки, но винаги гледа да загатне присъствието и на Опосума, пише hotarena.net.

Така например на едно от последните фотота Бориса позира пред бяло BMW. Моделката е постнала снимката съвсем небрежно, уж да поздрави феновете си за идващата пролет, макар че това не обяснява защо е хванала в кадър колата. Освен това, Тютюнджиева е скрила регистрационния номер на автомобила, но не си е направила труда просто да не се снима до него.



Въпросният баварец е на Андрей Арнаудов, и по-точно служебен – на фирмата им с Иван Христов. BMW-то е разпознаваемо и Бориса знае това, неслучайно се е снимала до него.

Близки до моделката разкриват, че Андрей буквално побеснял, след като видял снимката във Фейсбук, и избухнал страхотен скандал между двамата. Своенравната красавица обаче отказала да свали снимката, напук на Опосума. Неслучайно Арнаудов често се оплаквал пред приятели: „Тая Бо ни се води, ни се кара“.