Актрисата Анджелина Джоли смята, че половинката й Брад Пит е "чудесен семеен мъж".

Тя признава, че любовта им се е засилила след първата им среща на снимачната площадка на филма "Г-н и г-жа Смит". Децата са променили значително динамичния им график, добавя актрисата.

"Израснахме като двойка. Връзката е едно нещо, когато сте заедно в началото и е много вълнуващо. Сега обаче сме заедно от много години и имаме деца. Любовта ни вече е от различен вид", казва Анджелина пред списание HELLO.

"Ние не сме само влюбени, партньори и приятели. Говоря за това да си семеен. Харесвам това качество на Брад, чувствам се голяма късметлийка. Майка ми беше самотна и винаги се е борила за всичко сама", добавя тя.

Брад и Анджелина имат общо 6 деца: Мадокс на 13 г., 10-годишният Пакс, Захара на 9 г., Шайло на 8 г. и 5-годишните близнаци Вивиан и Нокс. Актрисата споделя, че с Брад искат да дадат правилния пример на децата си.

"Едно от нещата, за които се притесняваме, е как да се отнасяме един към друг пред децата. Искаме да им дадем пример за отношенията с противоположния пол", казва Анджелина Джоли, пише БГНЕС.