Поредната доза слухове около любимата на мнозина холивудска двойка Брад Пит и Анджелина Джоли гласи, че актьорите се изпокарали жестоко, след като Брад интервюирал бавачка зад гърба на половинката си, докато тя била на посещение в Камбоджа.

„Анджелина беше извън себе си от ярост не толкова защото той я беше пренебрегнал, а защото жената беше копие на Дженифър Анистън.

Когато Джоли разбра за необичайната прилика между кандидат-бавачката и бившата съпруга на Брад, тя му вдигна страхотен скандал. Обвини го, че още има чувства към Джен и затова търси някого, който да му напомня за нея“, издала позната на двойката.

*Анджелина Джоли и Брад Пит

„Освен това Анджелина беше страшно обидена от това, че Брад умишлено не й е казал за интервюто. Най-вероятно не го е направил, за да не се засегне тя от приликата, но това за нея нямаше никакво значение, защото се почувства предадена.

Тя дори не искаше бавачката да е руса, защото това също би напомняло на Брад за бившите му – Дженифър Анистън и Гуинет Полтроу“, добавила близката на семейство Джоли-Пит, пише bliasak.bg.

*Дженифър Анистън