Холивудските актьори Анджелина Джоли и Брад Пит решиха да рестартират отношенията си, слагайки пауза на бракоразводното си дело.

„Разводът се отменя. Те не направиха нищо за да го финализират вече няколко месеца и никой не вярва някога изобщо да го направят. Тя още го обича“, сподели пред сп. Us Weekly близък до двойката източник.

Промяната в решението на 42-годишната красавица относно раздялата била породена от скорошните признания на звездата от „Съюзени“ за битката му с алкохолната зависимост и от факта, че вече половин година е в сух режим.

„Честно казано, можех да надпия руснак със собствената му водка и той да падне под масата. Пиех прекалено много. И се превърна в проблем. Много съм щастлив, че вече от половин година отново мога да усещам края на пръстите си“, изповяда се пред сп. GQ Style наскоро Пит.

Знаменитият секссимвол призна още, че иска да стане по-добър баща, като отделя повече време на децата си.

За затоплянето в отношенията на екранните „Мисис и мистър Смит“, които се влюбиха на снимачната площадка, се заговори още през пролетта. Първата крачка бе отказа от използване на посредници в общуването им. Малко след това папараци
щракнаха Пит, докато посещава тайно Джоли и децата им по време снимките на последния й филм в Камбоджа - „Първо убиха баща ми“. Според запознати, визитите му били повече от една.

След половин година битка в съда за попечителство, 53-годишният актьор получи и разрешение да вижда децата си, когато пожелае. Звездната двойка има общо шест наследника. Три от малчуганите са осиновени - 16-годишният Мадокс от Камбоджа, Захара, която е родом от Етиопия и Пакс, който е от Виетнам. Шайло е първородната им дъщеря, която обича да се държи като момче и държи да я наричат Джон. През 2008 г. се родиха и близначките им Нокс Леон и Вивиан Маршлин.

Името на холивудския ас беше спрягано в последните месеци с това на топ модела Ел Макферсън. През юни двамата бяха забелязани в интимна обстановка в нощен клуб в Лос Анджелис. Оттогава се говори, че австралийската манекенка е напуснала милиардера Джефри Софър, с когото минаха под венчилото през 2014 г.

53-годишната красавица, позната с прозвището „Тялото“, и синовете й Флин и Аврелиус са напуснали имението на 44-годишния бизнесмен в Маями. Според спекулациите именно Пит има пръст в раздялата. Актьорът и Макферсън се срещат за първи път през 1999 г., на снимачния сет на култовия ситком „Приятели“, където се разписват с епизодични роли.