Разводът на Анджелина Джоли и Брад Пит ги превърна в една от най-обсъжданите двойки през последните години.

Раздялата си с Джоли Пит преживя много трудно. Според близки на двойката, Анджелина едва сдържа емоциите си, когато бившият й съпруг идва да посети децата, а загубата на тегло на Брад се дължи на депресията му. В продължение на повече от шест месеца, актьорите не стигаха до официално съгласие относно развода и родителските права, тъй като Пит настояваше за съвместно попечителство, а Джоли - на единично, което доведе до постоянни спорове между бившите съпрузи.

Сега вече, медиите съобщават, че звездите са решили да сключат мир. "Те искат да оставят драма в миналото в името на децата", съобщава едно от изданията и допълва, "Децата наистина трудно преминават през развода на родителите, а приоритетите на Брад и Анджелина е тяхното щастие и благополучие. Те все още се опитват да стигнат до споразумение за мир и да изградят нормални родителски отношения ."

Вътрешен човек споделя, че Джоли и Пит вече са намалили броя на филмовите си проекти, за да прекарват повече време със своите шест деца - осиновените Мадокс, Захара и Пакс Тиен и биологичните Шайло, Вивиан и Нокс.