Бившата муза на Брад Пит – Анджелина Джоли е готова да посрещне седмо дете в дома си.

Това разкри източник, близък до звездата пред thehollywoodgossip.com, според когото тя има сериозна връзка с 50-годишен мъж, чиято основна дейност се върти около редица благотворителни организации. Искрата между актрисата и мистериозния й партньор пламнала преди няколко месеца, а причината да не разкриват връзката си бил фактът, че и двамата все още били женени.

„Анджи е наистина сериозна за чувствата си към него. Искаше да е сигурна, че съпругата му ще му даде развод и тогава да предприеме следващата крачка. Нещата са спокойни и между нея и Брад“, обяснява източникът. За да се сдобие с още един биологичен наследник, Джоли възнамерявала да използва сурогатна майка. Самата звезда все още не е коментирала казуса.

Към днешна дата актрисата от „Господарка на злото“ има шест деца. Три от малчуганите са осиновени - 15-годишният Мадокс от Камбоджа, Захара, която е родом от Етиопия и Пакс, който е от Виетнам. Шайло е първородната й дъщеря, която обича да се държи като момче и държи да я наричат Джон. През 2008 г. се родиха и близначките Нокс Леон и Вивиан Маршлин.