Анджелина Джоли пристигна в Сидни, Австралия, с шестте си деца за снимките на новия си филм.

Тъй като годеникът й Брад Пит в момента снима новия си филм във Великобритания, Анджи трябваше да се грижи сама за децата по време на дългия път, разбира се с помощта и на доверени бавачки и охранители.

Актрисата ще остане в града три месеца, за да режисира новия си филм Unbroken, като през това време ще живее с децата си в имение за милиони долари. Въпреки дългия и уморителен полет 38-годишната Джоли изглеждаше свежа и щастлива, докато превеждаше децата си през летището до чакащият ги микробус в ранните часове на деня.

Красивата брюнетка беше облечена изцяло в черно с широки панталони, блуза и жилетка, косата й беше спусната, носеше малко грим и беше скрила очите си с големи слънчеви очила.

Макар първоначално да беше съобщено, че Анджелина ще снима новия си филм в Хавай, изглежда, че тя е променила плановете, след като пристигна на място със сина си Пакс през юли. Това е вторият игрален филм, който актрисата ще режисира след "В земя на кръв и мед" от 2011 г., който беше номиниран за Златен глобус.

Unbroken разказва вдъхновяващата истинска история на Луис Замперини, бегач на Олимпийски игри и лейтенант от военно-въздушните сили, който оцелява 47 дни в Тихия океан без храна и вода, след като самолетът му се разбива по време на Втората световна война през 1943 г. След като преживява безкрайни нападения от акули и въздушни удари, той в крайна сметка е пленен от японците и измъчван във военнопленнически лагер до края на войната през 1945 г.

Анджелина има повод да е щастлива, тъй като беше съобщено, че ще бъде удостоена с втори Оскар в кариерата си, този път за хуманитарната си дейност, пише БГНЕС.