Холивудската звезда Анджелина Джоли ще заснеме нов филм. След военната драма "Несломен" актрисата, която се изявяваи като режисьор, реши да направи филм за брака. Това предадоха американските медии. Лентата ще описва живота на една двойка, в която съпругът изневерява на жена си в продължение на 20 години. Подробности за новия проект на Анджелина все още не са известни.

В началото на май се заговори и за друг проект, с който актрисата се е захванала и отново ще я видим в ролята на продуцент. Филмът носи заглавието Bright Path: The Jim Thorpe Story и е базиран върху живота на известния американски атлет с индианска кръв — Джим Торп, писа Variety.

Този забележителен мъж есмятан за един от универсалните спортисти на 20 век. Той печели два олимпийски златни медала през 1912 г., а също така играе бейзбол в Мейджър Лийг Бейзбол (Главната лига по бейзбол) и помага за създаването на това, което днес познаваме като НФЛ (Национална футболна лига).

Мартин Сенсмайер ще влезе в ролята на Джим и в същото време ще участва в продукцията като неин изпълнителен продуцент. "За мен е чест да работя по този проект. Имах привилегията да прекарам времето си с Бил Торп и да слушам и бъда напътствана от племето и семейството на Торп при създаването на този филм", каза Анджелина за проекта.