Филм с многозначително заглавие прекъсва дългата вражда между Анджелина Джоли и баща й Джон Войт.

Родителят на холивудската гранд дама, който също е кинолегенда, се появил на премиерата на "Първо убиха баща ми" в Ню Йорк, пише български ежедневник.

Продукцията е посветена на децата войници в Камбоджа и е режисирана от 42-годишната Анджи. "Доста иронична ситуация - да се събереш с татко си, докато промотираш филм с такова име", подхилкват се зевзеци.

78-годишният Войт не е виждал щерка си от 6 години и половина заради семеен спор, но според запознати отношенията им се изглаждат. Освен Войт на премиерата на "Първо убиха баща ми" присъства и челядта на Джоли и Брад Пит.

16-годишният Мадокс, който е осиновен от Камбоджа, стоя чинно от дясната страна на майка си на червения килим. В последните месеци той оказва огромна подкрепа на Анджи и сгря сърцето й с първото си интервю за пресата.

"Майка ми е чудо!" - заявява Мадокс в изповедта си пред списание "Пийпъл". Тийнейджърът участва дейно и в изготвянето на новата продукция. Мадокс прекарва 4 месеца в родината си и събира разкази за геноцида на "Червените кхмери".