Анджелина Джоли е готова да продължи напред.

„Беше една много трудна година. Имах своите върхове и падения. Май станах малко по-силна. Всички си имаме своите трудни моменти и периоди. Но като майка отговорността ми е първо и основно за децата. Те преминават през ключова възраст, през тези години се изграждат като личности, така че всичко останало минава на заден план. Не е лесно, нищо от това не лесно, но пък и на кой му е лесно. Ситуацията е много трудна, много болезнена и всичко, което искам, е да сме здрави“, каза Джоли в интервю за People.

Актрисата се завърна в светлините на прожекторите тези дни. Тя и децата й бяха гости на филмовия фестивал в Торонто, където Джоли представи два свои филм.

„През изминалата година почти не съм работила, защото децата ми се нуждаеха от мен. Трябваше да съм до тях, да си говорим, да обсъждаме какво се случва, понеже на тях всичко им се отразява. Затова и спрях всички останали проекти и ангажименти. Но сега съм готова да продължа. С децата се бяхме затворили и скрили, но май сега всички имаме нужда да излезем наяве, да се покажем.“, каза още тя.