Холивудската актриса Анджелина Джоли смята отново да стане майка.

Звездата, която наскоро се раздели със съпруга си Брад Пит смята да осинови седмо дете, съобщава Celebrity Insider.

Източници от обкръжението на световноизвестната актриса твърдят, че до дни тя ще подаде необходимите документи, за да бъде стартирана процедурата по осиновяване.

Все още не е ясен полът на бъдещето попълнение в семейството, както и от каква националност ще е то. Едно е ясно – Джоли се надява баща на седмото й дете да стане новият й приятел – тайнственият британски милиардер. Близки до актрисата уверяват, че актрисата винаги е мечтала за още едно хлапе, но Брад Пит бил против тази идея.

Той смятал, че си имат достатъчно деца и появата на още едно ще се отрази негативно на атмосферата в семейството. Брад се притеснявал, че няма да могат да отделят нужното време на всички свои наследници и затова помолил Джоли повече да не мисли за осиновяване.

„Анджелина винаги е искала още едно дете, но Брад й казваше: не. Той смяташе, че семейството им е достатъчно голяма, но Анджелина бе обсебена от идеята да си осинови още едно детенце”, разказва източникът. Актрисата вече има шест деца – три биологични и три осиновени. Това са Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиан.