Анджелина Джоли е холивудската актриса, от която всички се плашат, не само в артистичен план, но също и заради уменията й на съблазнителка.

След като вся раздор във връзката на Брад Пит и Дженифър Анистън на снимачната площадка на филма "Мистър и Мисис Смит", сега актрисата е в центъра на конфликта между Джони Деп и Ванеса Паради, съобщават клюкарски издания, пише БГНЕС.

През 2010 г. Джоли си партнира с Деп във филма "Туристът".

Две години по-късно белгийският сайт 7sur7.be съобщава, че проблемите в двойката на американския актьор и френската певица се дължат на авантюра на 48-годишния Деп с Джоли.

*Джони и Ванеса

Паради, която била наясно с таланта на съблазнителка на Анджелина, била против участието на приятеля й във филма. Деп обаче искал да участва във филма в ролята на учител по математика, който решава да пътува в Европа.

*Кадри на Деп и Джоли от "Туристът"

Резултатът е, че пътуването било много повече сладострастно, отколкото професионално, поне според представите на Ванеса Паради, която смятала, че партньорът й е преспал с Джоли.

*Кадри на Деп и Джоли от "Туристът"

Актрисата има "свободна" връзка с Брад Пит, която й позволявала да се позабавлява малко, когато напусне семейното огнище, за разлика от Деп.

*Анджелина и Брад

Близък до звездната двойка източник заявил пред сайта:

"Не е случайно, че отношенията между Джони и Ванеса се влошиха, точно когато той започна да работи с Анджелина Джоли...Ванеса е напълно убедена, че Джони е спал с Анджелина. Ревността и подозренията й в крайна сметка ги унищожиха".

*Деп и Джоли на премиерата на "Туристът"