Фолк певицата Анджелина спокойно може да мине вече и за плеймейтка. Съдейки от светската й изява тези дни, бившата вече блондинка е решена да трупа дивиденти като изкусителка, макар и без лента.

Брюнетката се появи на парти и за малко да пропуснем присъствието й, но не съвсем. Освен, че е сменила цвета на косата, изпълнителката се открои и с предизвикателен тоалет, видя HotNews. Тя се показа в черен панталон, а единият крачол беше "дизайнерски" отрязан. Така лъсна баджака на фолк фурията.

Напоследък Анджелина се поизгуби. Последно чухме за нея покрай връзката й с шефа на столичното ДПС Любомир Ников-Бентлито. Те изкараха заедно по-малко от година, като запознати твърдят, че мадамата буквално е разбила сърцето на бившия на Елена Кучкова.

Дали има нов мъж в живота на Анджелина? Съдейки от снимката по-долу, може и да го потвърдим. Изпълнителката се появи в столичен клуб освен с предизвикателен тоалет (навярно закупен от сексшоп) и с чаровен млад мъж.

Анджи не се свени публично да отърка бедър в кавалера си за вечерта. Дали посланието на татуса на крака й е предназначено за него?