Анелия изпя своя най-нов хит "Сложно-невъзможно" на наградите на телевизия Планета.

Изпълнителката, която по-рано през вечерта спечели награда за "Най-горещият летен хит" и за "Най-продаван албум в iTunes", беше представена от кратко видео с участието на Краля на фолка - Азис.

Анелия бе заложила на модерна визия, включваща късо жълто яке в комбинация с къса черна пола и метален колан. След това, певицата отново се появи на сцената с летния си хит "Проба-грешка". 

Последваха изпълнения на Андреа и Борис Дали. Звездата отново бе заложила на провокативна визия - бяла рокля с шлейф от пера и украса от два кръста. Андреа и Борис решиха да доставят удоволствие на феновете си, като се измесиха с тях. 

Цветелина Янева направи неочаквано представяне на церемонията, тя беше включила в изпълнението си жива цигулка. Звездата бе заложила на бляскава дълга до земята рокля. 

Примата на поп фолка Глория се включи с хит микс. Тя беше подбрала дълга черна рокля с шлейф. За прическата си, пък Глория бе заложила на дълга конска опашка.

Певицата на миналата година Галена направи второ включване с хита си "След раздялата". Изпълнителката бе със сребриста дълга рокля.