Анелия сподели своите емоции и впечатления от концерта, който направи наскоро по случай 10-годишния си юбилей на сцена.

"Наистина съм удовлетворена, имайки предвид, че това, което направих определено не е много, защото съм упорита и винаги искам още и още. Винаги научавам много нови неща след всяко такова събитие.

Но не е и малко. Доволна съм, защото целия концерт беше организиран за по-малко от месец и предвид ситуацията мисля, че аз и целият ми екип се справихме страхотно." - казва изпълнителката тв интервю.

Певицата разказва за мечтата, която е имала преди десет години - да стигне малко по-нагоре в професионалното си развитие, да постигне нещо в този живот – мечта, която в днешни дни вече е реализирала.

Връщайки се назад във времето, тя си припомня момента, в който среща Милко Калайджиев и той, запленен от нейния талант, я води директно в музикална компания "Пайнер".

За пореден път певицата обръща внимание на това, че никога няма да забрави и какво е предизвикала появата на песента "Погледни ме в очите", пише blife.bg.

"Беше като в приказка. Настръхвам като си връщам лентата назад. Като излезе песента, за месец целият живот ми се преобърна. Когато за първи път се появих на сцената беше нещо незабравимо - срещнах толкова екзалтирана публика. Може би защото бях новатор в това, което направих.

"Погледни ме в очите" беше много по-различна от всичко останало в нашия жанр за този период. Хората видяха себе си в тази песен и някак си докоснах душите им" - откровено разказва Анелия.

Анелия споделя още, че е "пипната от Господ". Според нея има изпълнители, които носят определена харизма и тя е една от тях. Когато излезе на сцената, тя усеща, че магията се получава, защото е от хората, родени да пеят и да радват народа.