Заяждането между Анелия и Емилия няма край.

Поредният удар срещу Емилия бившата на Коко Динев нанесе съвсем наскоро, когато на 1 юли отбеляза 30-ия си рожден ден. И то не къде да е, а в заведението на бизнесмена .

Изпълнителката на „Яко ми действаш“ направи парти, на което покани роднини и приятели и се весели цяла вечер, пише Kliuki.bg.

Докато Емилия беснееше заради нахалството на съперницата си, Анелия събираше подаръци и приемаше поздравления – коментират в гилдията. На празненството присъстваха и майка й, и бившата й свекърва – родителката на Коко Динев, с която Анелия пази много добри отношения.

Както се очакваше, Емилия не беше сред поканените на партито. Запознати твърдят, че настоящата на Динев не посмяла да „фучи“ на тържеството, за да не изнервя допълнително обстановката. На какво обаче е бил подложен вкъщи бизнесменът, само той си знае.

По-паметливите си спомнят, че за втора поредна година Анелия дръзва да отбележи рождения си ден в заведението на Коко. Изпълнителката не се интересувала от реакцията на Емилия. Поддържала тезата, че имала право да вдига купон, където си поиска.

„Не е избрала заведението на Коко, за да дразни Емилия. Просто си е спестила да плаща масрафа“ – коментират колежките й.

Вижте фотогалерия:

Анелия разголва тяло на столичен басейн

Анелия празнува рожден ден

Концерт 2 години Планета HD