Анелия вярва, че за да ти върви, трябва да следваш природните закони. Не на последно място трябва да си добър човек и да живееш достойно: “Още в началото на моята кариера нещата ми се случиха с лекота. Никога не съм се насилвала. За мен първо и основно правило, за да си успешен, е да правиш това, което обичаш. От трети клас се занимавам с музика, завършила съм музикално училище. Правя това, което мога, следвам мечтите си и нещата ми са се случвали винаги много естествено. 16 години съм с моите продуценти, подкрепяме се и сме един зад друг във всяко едно отношение”, откровена е певицата.

Звездата на телевизия “Планета” е убедена, че всички, които правят качествени и талантливи неща, ще останат във времето и ще бъдат обичани и подкрепяни от публиката, но всяко едно нещо се променя. В живота всичко се променя и всяко нещо има цена. Въпросът е дали си готов да платиш тази цена. Анелия е щастлива, че е успяла да намери баланса между кариерата и ролята на майка. Тя е горда със своята дъщеря Ивон, която вече е на 16 години. “Тя е тийнейджър, характерно за нея е да си сменя интересите, но не е крайна.

Много ме слуша, много е мъдра за възрастта си и разсъждава като голям човек. Може би, защото в живота й са се случвали много неща и може би, защото аз много общувам от малка с нея. Времето, което съм прекарвала с Ивон е било качествено и винаги съм имала какво да й кажа. Разговорите ни никога не са били случайни. Някой път й писва да ме слуша, но знам, че когато поеме по своя път, винаги ще помни, че не е важно кои са родителите ти, а да имаш цел и какво самият ти ще направиш със своя живот”, казва още Анелия.

източник и снимки:телевизия планета