Анелия засне нова сесия и изненада предколедно феновете си. Кадрите са изключително горещи, а визията на блондинката е решена в типичния за нея изчистен и стилен черно-бял дизайн.

Междувременно Анелия бе наградена за най-сексапилна родна звезда за 2017 година. Тя получи отличието си с грамота на бляскава церемония в един от популярните столични клубове. След гласуване в социалната мрежа, феновете избраха единодушно певицата за най-секси звезда у нас.

* Анелия и Джулиана Гани на събитието

За никого не е тайна, че изминалата година беше една от най-успешните за певицата. Освен безспорните хитове, с които затвърди челната си позиция в музикалния бранш, Анелия блесна и с перфектна форма.

Именно съвършенният външен вид и категоричните постижения на изпълнителката бяха най-коментираната тема и зад кулисите на концерта - 16 години ТВ “Планета”.

Освен това през 2017-а звездата получи специална покана да вземе участие в ТВ сериал, който предстои да се излъчи в национален ефир.

Анелия безспорно има много причини да нарече отиващата си година супер успешна и да започне новата с удовлетворение от възнаградения си труд, коментират светските критици.

Разгледайте всички снимки в нашата :: ГАЛЕРИЯ ::