„Анелия се обезобрази. Певицата си е надула устата толкова много, че прилича на ужилена и по всякакъв начин се опитва да го скрие. Не желае да я снимат и беше забранила на фотографите от дискотеката да правят каквито и да било снимки с нейно участие.“

Това разкри разочарован фен на Анелия, пише hotarena.net.

Очевидецът разказа как миналия петък изпълнителката на „Погледни ме в очите“ се появила на участие изцяло променена, а гостите на заведението останали разочаровани от това, което видели и чули.

„Пайнерката е надула със значителен размер и дупето си. Беше с ластични гащи, които се носят след такава операция, за да държат подплънките в дупето й. Под блузата, която беше разтворена, си личаха ластичните гащи, които стигаха до кръста“, твърди фенът.

Той разказва, че на следващата вечер видял Анелия в друго заведение, отново опитвайки се да прикрие „обезобразените си устни“. Певицата цяла вечер слагала ръка върху устните си и категорично забранявала снимките. На всичкото отгоре пеела фалшиво.



Проверка установи, че наистина няма снимки на Анелия от въпросните две участия, макар по традиция заведенията да ги публикуват във Фейсбук страниците си..

Факт е обаче, че Анелия е една от малкото певици, която е категорична, че няма нито една пластика по себе си. Нито гърди, нито джуки, нито ботокс или каквото и да било друго.

Това е официално! Неофициално - Анелия има корекция на носа, повдигане на бюст, изглаждане на бръчки и дори пластика на скулите. Каква част от тези слухове са верни, единствено Анелия знае. И евентуално – пластичният й хирург...