В чалга средите все по-шумно се шушука, че любовната разлъка е кацнала и на рамото на Анелия.

Знае се, че една от най-стилните изпълнителки на „Пайнер” от известно време споделя леглото с пловдивския паралия Мартин Данона, но клюката мълви, че той е тръгнал да търси разнообразието другаде.

Все по-често Данона се мяркал по заведенията под тепетата, придружаван от знойни красавици, през времето когато изгората му била по участия.

Дори ако се случи да излезе сам, винаги си намирал компания, защото не са една или две девойките, готови да се изфукат, че са прекарали вечерта с гаджето на нашумялата поп-фолк изпълнителка.



Името на Марто често е спрягано и с колежки на Анелия, които били така добри да му правят компания в дългите самотни нощи, защото не му е лесно на младото богаташче сам да харчи наследството си. Преди има-няма два месеца се заговори, че Данона общува интимно с друга известна чалгарка – Емануела, но всичко си било останало само сексуално изживяване.

С точност никой не може да определи бройката на сексуалните завоевания на чаровника, но дано Анелия е толерантна, за да не се стигне до поредната раздяла във фолка, че на феновете им писна да четат коя колко за кой е плакала.