Анелия все по-често посягала към опиатите, за да задоволи психическите си и физически нужди.

Бившата на Коко Динев открай време имала опит със забранените вещества, но в последно време буквално прекалявала, алармират лица от подземния свят, пожелали пълна анонимност.

Че певицата е започнала да посяга към забранените вещества се заговори усилено преди близо 2 години. Изцепките на Анелия обаче не започнаха с дрогата, а със страстта й към алкохола, който в последствие тя започна да смесва с наркотични вещества. В последно време обаче вместо да повдига настроението си с наздравици, певицата предпочитала да се качва на черешата с кокаин. Тя не криела пред близки, че посяга към белия прах, но уверявала, че си знае мярката и нищо друго не е близвала през живота си, пише ''Всеки ден'', цитира hotarena.net.



Анелия се сдобивала с качествена стока лично от приближен на популярния столичен наркобос Росен Стъкларя. Певицата и мафиотът имат крепка дружба, която започнала миналата пролет в софийска дискотека. Заради близките си отношения с популярната чалгаджийка Росен винаги й заделял от най-качествената си стока и често дори й правел намаления. В момента грам кокаин се търгува за 140 лева, а певицата често се сдобивала с 10 грама за 1100 лева.

Хора от приближението на старозагорската изпълнителка разказват, че тя буквално не си знае мярката, щом почне да друса. Стигало се до там, че имало вечери, в които сексапилната брюнетка сама изшмърквала по 2-3 грама кока. Тя посягала към забранения стимулант дори в дните, когато е на участие. Анелия обаче толкова добре привикнала към действието на кокаина върху тялото й, че овладяла до съвършенство привичките да се държи благоприлично, дори когато е надрусана.