Враждата между двете жени на Коко Динев Емилия и Анелия е на път да се възобнови с пълна сила след двусмислено изказване на бившата съпруга на бизнесмена, от която е първородното му дете – щерката Ивон.

Анелия заяви в тв интервю, че между нея и колежката й, която пък дари баровеца със син Иван, вече няма драми и двете се разбирали отлично от година насам.

Тя се зарече повече да не позволи да ги скарват слуховете в името на децата им, които били брат и сестра и трябвало да се разбират, пипат от pik.bg

Уж добронамерено обаче вметна, че Емилия може да не е съпруга на Коко, но му е партньорка, което също било достатъчно, за да я уважава.



В това изказване феновете на Емилия, а и доста чалгаджийки, видяха нов опит на Анелия да се заяжда с жената, която й отне съпруга.

„Тя е партньорка на Коко и нея са я притеснявали и дразнели някои неща, за които аз дори не съм знаела. Това е нормално, въпреки че не му е съпруга”, изцепи се брюнетката и даде повод за нови разправии между двете.

Тя знае отлично, че именно фактът, че не е госпожа Динева и никога не е получавала предложение от бизнесмена за брак, за разлика от съперницата й, е слабото място на Емилия и най-голямата й болка.

Затова според хора от чалга средите съвсем не случайно е направила това уточнение.