В края на лятото Анелия разкрива, че наред с многобройните си участия, все пак е намерила време да си отпочине на край морския бряг.

Певицата вече е готова да се отдаде напълно на новите си проекти, с които да радва меломаните и да затвърди лидерските си позиции в най-комерсиалния жанр.

"Заредих си батерийката през лятото и сега гледайте какво ви правя през зимата" - закачливо заяви певицата пред феновете си във фейсбук, а по-късно показа и снимка, на която се вижда как обича да релаксира в неделния ден. "Един прекрасен мързелив неделен ден" - анонсира тя над фотоса.

В края на септември певицата ще заснеме видеоклип към предстоящия си сингъл, с който ще стартира новия сезон, а какви са новите й проекти, засега тя не споделя. Фолк звездата на "Пайнер" бе сред спряганите участници за новия сезон на Вип Брадър, който започва след броени дни. Наскоро тя сподели, че действително е имала покана от продуцентите на предаването, но е решила да откаже, защото не се вижда в такъв тип шоу.

Явно за Анелия от първостепенно значение са музикалните проекти и срещите с публиката, а не телевизионните риалити формати, пише signal.bg.