Фолк певицата Анелия представи част от фотосесията си, реализирана по време на снимките на видеоклипа към новата й песен „Гъзарка“. За атрактивните фотоси сексапилната изпълнителка позира пред обектива на фена й и фотограф Теди Грозданов. Младокът от години щрака любимката си, която за негова радост го допуска в обкръжението й.

В клипа към песента Анелия се превъплащава в ролята на секси медицинска сестра на фронта по време на Първата световна война. Видеото е впечатляващо и пресъздава три различни епохи, а посланието е, че душата и любовта се познават от минали животи.

В началото лентата ни пренася в Римската империя, като изпълнителката отлично се превъплъщава в своята роля. Актьорските задачи към нея не спират до тук. 1914 година е следващата спирка, а героинята на певицата вече е медицинска сестра на фронта по време на Първата световна война, разясняват от Lupa.

Последното превъплъщение на звездата на телевизия “Планета” е като агент от специалните части, като действието се развива през 2020 година и тя е въвлечена в банков обир.


Любопитното е, че в новото си парче фолк дивата пее за себе си в трето лице: "Голяма си гъзарка, цяла хилядарка, Анелия, Анелия, голяма си гъзарка, лепиш ги като марка, Анелия, Анелия", реди в рими изпълнителката.

В същото време колежка на Анелия предяви авторство към част от песента. Неособено известната Адриана обясни, че е изпяла в песен с Ангел и Джамайката фрагмент, на който се залага и в актуалното парче на пайнерката. Става въпрос за изречението - “Казват кучка съм била, дреме ми на пеперудката”. Според Адриана Анелия пее в новата си песен досущ същите фрази “Дреме ми, пука ми на...” Текстът е на Петя Радева и вината е наполовина нейна. “Радвам се, когато взаимстват от мои песни. Чувала съм , че много мои колежки използват и “яша” в песните си, което е моя запазена марка”, заяви засегнатата дама.