Анелия със сигурност ще е новата Певица на годината, научи Супер 19' от отлично информирани източници, близки до димитровградската чалга империя.

Всъщност Пайнер промениха името на категорията и тя вече се нарича Изпълнител на годината, като в нея обединиха жените и мъжете изпълнители, пише slava.bg.

Още в края на лятото стана ясно, че бившата на Коко Динев е имала среща на високо равнище с Митко Пайнера, който отдъхвал в тузарската си къща в черноморското селище Лозенец.

Ани решила да посети шефа си и да говори с него на четири очи. Именно там станала заверата и инж. Димитров твърдо обещал на амбициозната старозагорка да ѝ даде така дълго жадуваната награда. Свидетел на сделката станала съпругата на димитровградския крал на чалгата, Мария, която също харесвала много отдавна Анелия.

Според злобни фолк певачки, само изпълнителката на ''Погледни ме в очите'' не била минала през леглото на властелина на фолка, и именно заради това тя била закриляна и подкрепяна от официалната жена на биг боса.

Според близки до певицата, когато наближавало времето в Пайнер да дават приза Певица на годината, Анелия се разболявала от притеснение. Винаги в началото на януари фолк фурията била силно превъзбудена, но страданието ѝ не идвало от любовно вълнение, а от тежки мисли дали най-накрая ще завоюва мечтания приз.

Когато наближавала церемонията за раздаването на престижните фолк награди на телевизия Планета, близките до звездата изживявали пълен кошмар от вечната болка на изпълнителката, че точно тя трябва да бъде коронована. Анито страдала истински, даже боледувала, когато разбирала, че пак са я прескочили и статуетката отива при друга. Мъката и възмущението й били истински, дори се оплаквала от главоболие и депресия.

Истината е, че тя наистина смятала, че е номер едно и винаги била сигурна, че са я ощетили нарочно. Дори не се успокоявала от верните си фенове, които ѝ пишели цели фермани, че класацията е нагласена и призьорките са победели с друго, а не с гласа си. Не я успокоявали и думите – "ти си номер едно, не се притеснявай, ние те обичаме". Тя до такава степен се вманиачвала, че дори спирала да яде, а за близките си ставала направо непоносима.

Но тази година е по-различно. През 2012 тя имаше кръгла годишнина – десет години на сцената и именно заради това се решила на сериозната стъпка да отиде на крака при Митко Пайнера. Бившата на Коко била сигурна, че вече е дошло време да я отличат. "В стремежа си да блесне сред нас, направи клип на гробище и се преоблече като вдовица", клюкарят я нейни колежки.

"Аз няма да му се моля на Митко,  нека се сети сам, че заслужавам", разказвала тя пред приятелките си. А в същото време изградила перфектна стратегия за това как да си договори титлата. В момента състоянието ѝ е пълна превъзбуда и желание да направи колкото се може повече хубави песни и да изненадва феновете си.

Спокойна за своето светло бъдеще, Анелия замина на дълга екзотична почивка в Доминикана, където отдъхваше почти месец. Тази седмица тя се прибира и според мълвата започва да мисли тоалети за церемонията, където ще е нейния звезден миг.