Анелия направи равносметка на песните, които изпя през отминалата година попаднали в албума "Добрата, лошата". Със сигурност слушателите на радио "Сигнал плюс" разбраха това, че тя е голям професионалист, който обича да изпипва проектите си до най-малки детайли.

"През годината направих това, което почувствах. За мое щастие се хареса. Много ми е трудно да говоря за моите проекти, всъщност доволна съм, но мисля, че може и още. Можеше още от гледна точка на това, че сякаш в някои от песните ми липсваше емоционалност, а Анелия преди всичко е емоция" - казва певицата.

"Щастлива съм, че работих с композитори, които определено знаят какво правят и са се наложили на пазара. В някои от песните се вслушах в тяхната интуиция и не сбърках. Благодаря на Цецо Спасов и Георги Куртев, благодаря на Калин. Благодаря на абсолютно всички" - изказва признателността си Анелия към авторите.

"В момента съм на етап, в който започвам да слушам и други хора от екипите, с които работя. Всеки има музикален стил, всеки има усет, а е хубаво един изпълнител да бъде разнообразен" - признава Анелия.

Често композиторите, както и текстописците са поставяни в трудна ситуация, когато един изпълнител им слага определени рамки. Не веднъж сме чували от авторите колко е трудно да се работи така. Не веднъж сме виждали и коментари на феновете, в които те искат във фолка да има повече разнообразие. Явно Анелия е решила да даде повече свобода на хората, с които работи. Дали това ще е успешен ход, ще разберем след появата на новите ú песни, а ако погледнем назад във времето ще видим, че едни от най-големите хитове във фолка са именно песните, които предлагат наистина нещо различно.

източник: