Фолк певицата Анелия пак е хванала стабилен богаташ. Този път става въпрос за турчин, който задоволява всяко нейно желание. Според източници на в. "Уикенд" тайнственият господин е малко над 45 години, образован, възпитан и с доста милиони в банковите сметки. Именно той е обзавел луксозната къща на изпълнителката в Драгалевци.

Едва преди няколко месеца Анелия заживя в чисто нов палат в столичния квартал. Певицата се е нанесла в къщата на рождения си ден – 1 юли, защото така я посъветвала астроложката, до която се допитала. Парцелът е купен още през 2014 година, а желанието на Анелия било да заживее година по-късно. За беля строежът глътнал много пари и фолк звездата останала на червено с финансите.

Тя усилено се впуснала в търсене на спонсор и след почти година го открила в лицето на заможен турчин. Именно той и помогнал да обзаведат имота, като купил по-голяма част от мебелите в него.

Според запознати за интериора били похарчени над 300 000 лева. Чалга дивата е сред певиците, които ревностно пазят личния си живот. Пайнерката избягва да коментира връзките си, но отскоро не се страхува от клюките и афишира, че сърцето ѝ е заето.