Анелия и Миро отново се качват на една сцена след дълга пауза.

Този път двете големи звезди на българската музика и още по-големи приятели ще пеят в подкрепа на второто издание на кампанията „Великден за всеки“.

Тя се провежда под патронажа на омбудсмана на Република България – Мая Манолова. Лица на инициативата са още Криско, Деси Бакърджиева, Тончо Токмакчиев и Тити Папазов.

Изпълнителите ще изнесат концерт в Южния парк (входът откъм булевард „Витоша“, до фонтаните) тази неделя (2 април) от 16 часа. Те ще изпеят многобройните си хитове, сред които са и дуетите им „Завинаги“ и „Започваме на чисто“. Желанието им е освен да забавляват хората, също така да им напомнят колко е важно да бъдат добри и че, ако направят празника на баба и дядо по-светъл, техният също ще стане такъв.

„Както казваме в клипа, който заснехме за кампанията: "Идва Великден, но ние не сме велики". Затова се съгласих да участвам. И затова призовавам да дарим за по-възрастните – да им изпратим сърцата си, за да знаят, че някой го е грижа за тях“ - коментира певицата.

Анелия и Миро последно бяха заедно на една сцена през 2015 г. на концерт на телевизия "Планета". Всички, които харесват музиката, която правят и енергията, която излъчват двете звезди в колаборация, могат да ги видят в неделя в Южния парк.

Водещ ще бъде актрисата от актуалния сериал на Нова телевизия „Откраднат живот“ – Деси Бакърджиева, а специален гост на концерта - неговият организатор, омбудсманът Мая Манолова.