В края на 2016 година триото “Колеги” обедини Анелия, Илиян и DJ Живко Микс, а съвместният им проект отново предизвика интереса на меломаните.

Всъщност идеята за него идва от DJ Живко Микс, който първоначално отправя покана към Илиян, а впоследствие двамата канят и Анелия. Изпълнителите споделят, че основното, което ги е събрало е любовта към музиката и едно добро приятелство.

“С Илиян се познаваме от деца, така да се каже, израстнали сме заедно – аз учих в Котел, а той е от този край”, разказва Анелия в интервю за “Тази събота, тази неделя”.

Тя допълва, че с DJ Живко Микс се е запознала по-късно, но истински го е заобичала и освен като колега го приема и като приятел.



“Дългогодишната работа ни сближи. Винаги ни е забавно заедно и се чувстваме страхотно”, откровени са тримата музиканти, а DJ Живко Микс допълва - “Радвам се, че мога да разчитам на тях”.

Те са категорични, че по-голяма част от живота им е работа, но пък и тримата истински обичат това, което правят.

“Аз обичам начина си на живот, работохолик съм и всъщност осъзнавам, че работата ме прави щастлива”, откровена е Анелия, а колегите й пък признават, че те обичат и да сменят обстановката, за да релаксират и да си изчистят мислите от динамичното ежедневие.

Илиян и DJ Живко Микс повдигат завесата и около новите проекти, които вече подготвят – и двамата отново ще ни изненадат със съвместни парчета. Илиян вече разкри, че с Кали си партнират в нова песен, а освен нея, той ще обедини творческите си идеи и с рапъра Alex P.

“В момента вече работя по новия проект. Остават още неща, които трябва да се довършат, но ще издам, че отново е с е голямо име”, споделя и DJ Живко Микс.