Новата 2013 година започна обещаващо откъм скандали, след като Анелия и Галена се сдърпаха още в първите дни.

Двете най – известни гърли на поп фолка не пропуснаха шанса да се скарат за глупости и по този начин да привлекат медийното внимание.

След като се скараха, те си отправиха обвинения в лицемерие и подмолни игри.

Офанзивните действия започна Галена, която използва медиите за първата атака срещу неприятната си съперница в борбата за богатство и слава, пишат от skandalno.net

Още в края на миналата година тя разкри уж случайно, че е обидена на колежката си, защото злословила по неин адрес. Зад гърба й наговорила цял куп неверни истини, с което целяла само и единствено да я злепостави пред хората.

„На няколко места си беше позволила да говори разни неща за мен. А аз направих всичко възможно тя да разбере, че аз съм научила и повече не ми е приятно да комуникирам с нея под каквато и да е форма. Това е най – грозното нещо в нашия бранш – да коментираш колегите” – каза тогава изпълнителката на „Дявола ме кара”.

Анелия обаче също показа, че не си поплюва и веднага след края на празниците изригна. Тя заяви пред медиите, че не иска и няма да играе в цирка на Галена, защото това не е начинът да станеш известен. Тя опроверга информацията, че е говорила лоши работи за нея, най – малкото защото била супер ангажирана и няма време да се разправя с толкова незначителни личности.

„Ако някой иска да си прави реклама – да действа, но да не ме забърква. Това са евтини интриги от селско естество, подходящи за кръчмите по малките населени места. Само да не ми излиза пред погледа Галена, защото като едното нищо ще я наскубя до кръв”, коментирала Анелия пред приятели.