Бившата съпруга на Коко Динев Анелия откровено призна, че едва ли с Емилия ще станат приятелки.

"Единственото, което искам от Емилия, е уважение, нищо друго. Това е всичко, което желая да получават както от нея, така и от всяка следваща партньорка на бившия ми съпруг" - заяви Анелия пред "Блясък".

Напук на слуховете, че се е депресирала и затворила вкъщи след раздялата с бизнесмена Коко Динев, Емилия заяви, че се чувства добре. "Аз никога не съм плакала за мъж до този момент. А пък и тази раздяла не беше изненада, защото беше добре обмислено решение, което не съм взела от днес за утре", разкри певицата пред списанието.

Самата изпълнителка обяви официално, че слага край на отношенията си с футболния бос, като помоли медиите да не се ровят повече в темата, докато самата тя не се почувства готова да сподели истината. Въпреки това обаче се появиха различни интерпретации на случилото се между двамата, както и слухове, че отново са се събрали.

"С Коко наистина сме раделени. Не е имало друга жена, нито друг мъж, причината не е трети човек, затова не искам да ме забъркват в никакви триъгълници, четириъгълници и т.н.", заяви Емилия. "Нямаше драми и скандали, всичко е нормално помежду ни. Ние ще продължим да се срещаме заради сина ни Иван и ще поемем отговорността си като родители, защото преди всичко сме зрели хора."