Анелия се наслаждава на последните летни дни и въпреки, че е една от най-желаните български изпълнителки в клубовете, намира време за релакс и забавления.

Певицата предпочита да разпуска сред красотата на природата, а последните й снимки разкриват, че този път е избрала да прекара един хубав следобед край басейна, в компания на свои приятелки. Това, което веднага направи впечатление на почитателите на Анелия, е че тя изпраща лято 2017 в топ форма.

Преди месец звездата разкри в свое интервю за телевизия “Планета“, че залага на един по-здравословен начин на живот и хранене, в който набляга на плодове, зеленчуци и риба. От близо година не яде месо и почти изцяло е ограничила млечните продукти. Певицата признава, че дължи добрата си форма и на спорта, като залага на аеробни упражнения в дома си, поне 3 пъти седмично.

В професионален аспект за Анелия успехите продължават – най-новата й песен “С тебе ми е най“ много бързо намери място в плейлистите на DJ-те и в сърцата на меломаните, а само за една седмица тя има над 1,3 милиона преглеждания в Planeta Official в YouTube.

“Дай ми още“ - тоталния хит на Анелия за 2017 година продължава да е предпочитано заглавие от публиката. Това проличава и в класацията “Планета Топ 20“, където песента от няколко месеца е в челната десятка.