Фолк певицата Преслава се оказа най-недолюбваната в гилдията, пише "Галерия". След като успя да се изпокара с дългогодишната си приятелка Галена, се оказа, че колежката й Анелия също не таи топли чувства към нея.

Запознати издават, че бившата на Коко Динев открай време не може да понася Преслава и в частни разговори дори си позволява да я псува. "Преслава да си навре отзад наградата за певица на годината", заявила пред свои близки Анелия. Последната не можела да си намери място, че винаги е в трета глуха заради колежката си и никога не успява да се дореди до престижните награди на компанията си. "Анелия полага доста усилия да е на първо място и наистина работи много, но трудът й никога не е оценяван напълно", разказват от гилдията.

Освен заради професионални дрязги Анелия не можела да понася Преслава и по друга причина. Обществена тайна е, че преди няколко години добричлийката имаше афера с Коко Динев. По това време той вече беше в обятията на Емилия и в началото Анелия била много щастлива, че Коко изневерява на официалната си половинка. След като обаче разбрала, че бизнесменът е купил на Преслава апартамент в Пловдив, Анелия обърнала плочата и намразила колежката си. Пред свои дружки тя заявила, че парите, които Коко е пръснал по любовницата си, е можел да даде на нея за общата им дъщеря. Анелия обаче се стараела да не показва публично омразата си към Преслава и просто я подминавала като пътен знак.

За това, че добричлийката е доста недолюбвана от колегите си, говори и фактът, че малцина от тях я поздравиха за рождения й ден. На празника й присъстваха само Софи Маринова, Андреа и Фики Стораро, с когото се говори, че има сексафера. Доскоро Преслава беше изключително близка и с Азис, но успя да разочарова и него.