Чалга звездата Анелия усилено се опитва да загражда един от най-ухажваните от родните златотърсачки богаташи - Александър Найденов - Майонезата.

Бизнесменът е забелязан преди няколко дни на романтична вечеря с чалга дивата, твърди сензационно източник, пише „Всеки ден".

В дискретна и елегантна обстановка те хапнали в луксозен столичен ресторант, а към тяхната компания в по-късните часове на нощта се присъединили и приятели на Найденов. Накрая на вечерта Сашо Майонезата, като истински кавалер, пратил шофьора си да закара Анелия до дома й и търпеливо го изчакал да се върне.

Източници издават обаче, че поне засега Найденов не е пренощувал с фолк звездата.



Пайнерката обаче, напротив, страшно искала да спечели сърцето или поне вниманието на майонезения бос. Тя се надявала, че той може да се съгласи да бъде спонсор на някой от следващите й клипове. Не е тайна, че всички певици, подчинени на Митко Пайнера, трябва сами да си намират благодетели, които да им помагат, напълно благородно, разбира се.

През последните месеци Анелия отчаяно се опитва да пребори конкуренцията на по-маститите свои колежки като Галена, Деси Слава, Преслава. Тя отдавна не е една от най-оборотните изпълнителки на „Пайнер" и дори скоро се ожалила, че не й уреждат участия в по-класни попфолк клубове, а все я набутвали в някакви малки кръчмета. Тъй като скоро не е произвеждала суперхит, Анелия давала мило и драго да промени по някакъв начин професионалния си статус. Още повече, че не може и да се похвали със сериозна връзка.



Александър Найденов винаги е бил апетитна хапка за представителките на чалга средите, защото е известен с щедростта към своите приятелки. Не е тайна как гледаше като царица актрисата Елен Колева, докато бе с нея. Не само че я водеше по тузарски екскурзии, купуваше й луксозни подаръчета, ами дори й уреди щатно място в Народния театър.

Напоследък около Майонезата се вихрели много девойки, но Анелия била най-упорита, твърдят запознати. Тя дори му пращала свои еротично-художествени снимки на телефона. Найденов засега се правел на труднодостъпен, защото бил наясно откъде и защо всъщност идва този интерес. „Ангелът му обаче е слаб и сигурно скоро ще клекне", коментират в светските среди.