Певицата разказва за емоциите, които я владеят след хубавата работа, която свърши, а именно издаването на нов албум със заглавие “Дай ми още” и отбелязването му със стилен самостоятелен концерт. Казва, че винаги, когато човек прави нещо, е хубаво да се потупа по рамото, когато се справи добре.

“Преди не бях благодарна, бях прекалена перфекционистка, а сега смятам, че когато човек прави нещо със сърце и любов, и даде всичко от себе си, е хубаво да си каже: “Да, добре се справи” и да си даде мотивация да продължи напред. Хубаво е човек да оценява това, което прави, да е благодарен, че има късмета да го реализира. Винаги може и още, защото аз съм максималист и смятам, че всяко едно нещо трябва да се развива и да градира.”

За песента “Дай ми още”, която даде и заглавие на албума, Анелия казва, че е емблематична песен вече за нейната кариера. Смята, че тази песен имаше успех във всяко едно отношение.

“Дай ми още” хвана изключително голяма аудитория. За мое щастие, благодарение на моите приятели от Турското посолство, имахме възможността да привлечем и турския пазар. Песента се въртеше в Турция по клубове, по турски телевизии. Безспорно е обичана от хората, имаше успех и беше логично тя да даде заглавие на албума”, споделя певицата пред водещата Галя Димитрова.

Относно концерта Анелия смята, че тя и нейният екип са се справили доста прилично. Според нея публиката го заслужава.

“Можех да пусна албума без концерт, но винаги съм се стремяла да правя различни, нови неща, стремя се да надграждам. Това е част от моето развитие и част от моята еволюция. Така човек става по-добър и по-добър. За разлика от предишните ми концерти, този исках да е много по-емоционален, да променя някои от аранжиментите, да е по-различен от останалите. Важното за мен беше да си има балканското и етно звученето. Исках всичко да е много по-обрано и спокойно. Например “Генерал” имаше съвсем различен привкус. “Гот ми е” беше интерпретирана по много по-различен начин и смятам, че това се оцени от хората и се видя”, казва Анелия.

Изпълнителката споделя, че този концерт го е направила като подарък за нейните почитатели и хората, които харесват нейната музика, за да се почувстват специални. Следващият концерт, който иска да направи, вече е замислен. Издава, че няма да е скоро, но ще е на много много по-сериозно ниво във всяко едно отношение и най-вече в музикално.

В “Автограф” своето впечатление от съвместната си работа с Анелия споделят и авторите на песните в албума “Дай ми още”. За певицата говорят и нейните колеги, които уважиха промоцията, пише planeta.tv