Фолк певицата Анелия се пусна в социалната мрежа натюр.

Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ е без грим и дрехи, под завивките, току-що събудена от своя любим, пише HotArena.net.

Фотосите, правени от гаджето й Калоян Арсенов, са напълно натурални – освен че Анелия е без макиаж, тя е без прическа и сънена.

Това предизвика бурни и разностранни коментари в мрежата и раздели феновете на два лагера – според едните певицата е по-красива без грим, а според другите е недопустимо да се показва в този вид.



Припомняме, че Анелия има връзка с Калоян Арсенов, която вече не крие от медиите, но и не спекулира с нея. Само преди няколко дни певицата отново публикува снимка от леглото, но този път тя не присъстваше на фотото.

Топ звездата на Пайнер се похвали със закуска, приготвена от любимия. Което ни навежда на мисълта, че явно Анелия и Калоян прекарват доста време под завивките – щом социалната мрежа е пълна със снимки оттам.

Иначе красавицата досега само два пъти се е показвала без грим, като единият път беше на плажа, а другият – за корица на дамско списание, като е спорно доколко е била без макиаж.