„Не, не съм влюбена. Много трудно се влюбвам. Бих искала, но това е Божа работа. Сърцето ми е отворено, каквото дойде. Аз съм жена, която е много ухажвана. Тези неща или се получават, или не". Това сподели в телевизионно интервю наскоро Анелия. „Последната година, когато останахме без работа заради пандемията, си зададох много въпроси, научих се на смирение.

Аз принципно съм малко нетърпелива, все си поставям големи цели. Но с годините разбрах, че това е свързано с много его, а от него няма смисъл. Всичко е енергия и не трябва да я прахосваме", уточни певицата в "На кафе". Явно защото няма любим, тя се е обградила с твърде много познати, които не спира да показва в социалните мрежи. Анелия счупи рекорд, като вече повече от 20 дни качва фотографии от рождения си ден в началото на месеца.

Партито, на което изпълнителката стана на 39 години, наистина е било красиво и с много гости, но Анелия затъмни даже Антония Петрова в бълването на десетки снимки от едно-единствено събитие. Тя непрекъснато качва нови и нови фотографии от рождения си ден, въпреки че те са абсолютно еднотипни и не представляват кой знае какъв интерес. Друго щеше да бъде, ако можеше да се показва с любим мъж от различни точки по света и у нас.