Певицата Анелия може да вземе приз за най-продължително обучение, присмиват й се колеги.

Тя е студентка в Музикалната академия „Панчо Владигеров“ от есента на 2005 г. и така и не може да завърши.

Настоящата блондинка изучава специалност „Поп и джаз пеене“, но за 9 години има взети не повече от 10 изпита.

Главната причина е, че преподавателите в Музикалната академия не й дават заверки в края на семестъра и Анелия не може дори да се яви на изпитите си, пише hotarena.net, цитирайки в. „Всеки ден“.

,,Когато започна да учи тук си мислеше, че така ще я пускат да си взема изпитите, без да се налага да присъства. Първата година гледаше да идва от време на време на лекциите и упражненията, но през втората въобще не се мяркаше във ВУЗ-а. Съответно имаше проблеми със заверките, едвам й ги даваха, но в края на втори не можа да събере нужните подписи и мисля, че не можа да запише трети курс. Всички други колеги се дипломирахме, само тя остана да влачи изпити. Мисля, че и до ден днешен не може да си вземе дипломата и част от изпитите”, разкрива колега на Ани.



Звездата на Пайнер се оправдава с многото си ангажименти и постоянни пътувания из страната, както и с това, че се налага да е глава на семейство и сама до отглежда дъщеря си Ивон.

,,Анелия има желание да завърши, но й трябва малко повече свободно време, както и сериозно отношение, защото наистина има много участия и постоянно е на път, а всяка свободна минута гледа да отделя на дъщеричката й”, оправдава я приятелка на Ани.