Люси Иларионов не понася съквартирантката си във „ВИП Брадър“ Моника Валериева и не пропуска удобен момент да я злепостави пред другите участници.

Моделката пък оспорва всичко, което режисьорът говори за нея, макар че в действителност, до този момент той за нищо не е излъгал. Пухкавелкото сипе змии и гущери по брюнетката. Например излъчиха кадри, на които той споделя на Преслава, че девойката от Дупница се е скарала с всичките си известни приятелки, сред които били Андреа и Анелия.

Истината е, че още през юли месец тази година стана ясно, че Моника е преспала с Калоян Арсенов, когато той имаше вземане-даване с Анелия. Просто Иларионов беше първият, който го заяви в национален ТВ ефир, пише hotarena.net.



Да бръмчи по обвързани типове, на които половинките им й се падат дружки, е навик за Валериева –топ певицата на „Пайнер“ не е единствената й жертва. Така постъпи и с Алисия – първо й се натрапи за дружка и взе да я ласкае и обяснява колко много я харесвала, а по същото време безсрамно е сваляла Ники Михайлов в социалната мрежа, докато получи съгласието му – да му гостува в Италия, за да впише и него в тефтера си с бройки. Но това е друга тема.

След като узна, че Люси я коментирал пред другите, Валериева му заяви, че всъщност с Анелия още са приятелки, а Андреа нямал право да я споменава, тъй като от 6 години блондинката не работила с него. Истината е, че бившата съпруга на Коко Динев не може да я понася, след като узнала какво е свършила лицемерната дупничанка.

Наред с хулите, Иларионов се подигравал с Моника и Светлана в къщата, заради факта, че са баджаначки (и двете са мачкали чаршафите с Валери Божинов), като се обръщал към тях не поименно и индивидуално, а с общото - „Валерия“.



Имаше и кадри, в които моделката вдигна врява на режисьора, че й бил забравил името. Това е свързано и с най-големия й комплекс. Моника доста надценявала себе си и се е самозаблуждавала, че заслужава най-доброто във всеки аспект. Винаги очаквала и настоявала хората да се държат с нея точно по този начин, който тя смятала за справедлив и удачен за себе си. Има различни мнения и гледни точки, но в света на Моника за нея съществуват единствено нейните.

Изпатилите си от „приятелството“ с нея са доста, но моделката държи това да не става медийно достояние и замазва реалността с лъжи. Дори често дава обяснения в социалната мрежа, с които обръща нещата в своя полза, правейки се на жертва, изтъквайки колко е била злепоставена с поредната „клевета“, която всъщност е поредният неудобен за нея факт.

Заради психо поведението на Валериева, зрителите се забавляват на неин гръб – била като лудата си съквартирантка Луна, само че в зародишен етап.

„Дали не би да са роднини с психясалия динозавър Луна?“, питат се с насмешка потребители във Фейсбук.