"В момента изобщо не мисля за сватба. Нямам такива планове в главата си, защото музикалната ми кариера ми е приоритет. Не мисля и за второ дете. Когато открия подходящия човек и усетя, че той е мъжът за мен, тогава ще започна с плановете." Това заяви фолк певицата Анелия.

Така изпълнителката на "Само мене нямаш" сложи край на безкрайните спекулации, че отново ще минава под венчилото, пише ''България Днес''. Според появилите се наскоро информации Анелия вече е готова да сключи втори брак и ако се почувства сигурна с мъжа до себе си, би се решила на тази важна крачка. Тя допълва, че все още не се чувства готова за второ дете.

"Казах, че някога може да се случи, но не и че сега планирам подобни неща. Някой е изкривил думите ми и се е получило неразбирателство. Не е важно просто да намериш човек до себе си, който да ти дава сигурност, а да почувстваш, че той е правилният избор. За тези решения обаче трябва време и внимателно обмисляне", обясни красивата заралийка.

Анелия в момента има ново гадже, но е категорична, че не иска да разкрива детайли от личния си живот. Смята, че тези подробности трябва да останат в най-близкото й обкръжение, а не да занимават широката общественост.

Фолк певицата напоследък е свързвана с пловдивски милионер, който бил готов да инвестира 2 млн. лева в нея, ако се омъжи за него. Богаташът уж се заклел, че ще й купи апартамент с луксозно обзавеждане. Освен това щял да й подари и тузарска кола за над 300 бона. Освен луксозен апартамент тя щяла да получи и обзаведена 3-етажна къща, която милионерът щял да вдигне за нея. Отделно пък щял за брои 200 000 лева за клипове и тоалети.

"Това са пълни глупости! Нямам гадже, което е милионер от Пловдив. Някой пак е съчинявал истории по мой адрес. Искам обаче да изкажа задоволството си, че за мен се пише много по-малко, отколкото за колежките ми. За тях се съчиняват по-често измислени истории, докато при мен е по-рядко. За пръв път чувам това за пловдивския милионер, но нека е ясно, че не е истина", светкавично обясни певицата.

Тя дори заяви, че не се продава и няма сума, чрез която да бъде купена. Признава, че такива твърдения я обиждат и се отразяват на семейството й, но вече е приела, че като популярна личност ще бъде обект на нечии фантазии.

В момента певицата е на море заедно с Преслава. Независимо от това Анелия имала само 7 почивни дни за цял месец, тъй като през летните месеци е една от най-търсените изпълнителки по дискотеките. "Почти всеки ден имам участия, но съчетавам полезното с приятното", обясни фолк певицата, която приема участия само по заведения край морето, за да се придвижва по-лесно до клубовете. Преслава също е сред най-товарените в бранша, като има месеци, в които успява да почива само ден-два.

Миналата година Анелия имаше конфликт с Галена, но се оказва, че и там ситуацията се е нормализирала. Певицата отрича двете с Преслава да правят напук на колежката си Галена, като записаха съвместното парче "Няма да съм друга".

"Истината е, че аз харесвам Преслава като изпълнител - обадих й се и й предложих. Несериозно е да правя напук на Галена, аз съм над нещата. Имам много добри чувства към всички хора, включително и към Галена. Дори наскоро си купих рокля от нейната колекцията", обясни Анелия. И допълни: "Не знам дали колежките ми завиждат за проектите, които правя напоследък. Аз винаги си харесвам работата и мога да говоря само положителни неща за нея. Не се занимавам да мисля за това, което говорят другите."

Анелия разчупи и още една мистерия - отношенията й с колежката й Емилия, с която години наред не могат да си разделят любовта на бизнесмена Коко Динев. "Нямам нищо против нея. Щастлива съм, че имаме страхотни и интелигентни отношения. Такива, каквито трябва да са - адекватни, предвид ситуацията и обстоятелствата", обясни заралийката.