Анелия признава, че няма да има много време в боядисване на яйца и месене на козунаци, по повод предстоящите великденски празници, но ще отдели време да бъде с най-близките си хора.

"Аз съм човек, който много държи на дома, на семейния уют, на семейството изобщо. Домът наистина е моята крепост", сподели певицата в предаването "Сладки приказки" по ТВ 7.

Тази година Анелия празнува 10 години на сцената, но тя не се чувства уморена, въпреки изтощителния начин на живот понякога.

"Музиката е моят живот. Правя го, не защото трябва, а защото се занимавам с това още от малка. Няма как да се уморя от сцената. Аз не съм човек, който се взира в такива неща. Не си мисля, че съм звезда или че съм много успяла. Това, което правя е начин на живот", разказва Анелия, цитирана от dir.bg

Тя разказа, че в медиите постоянно се спекулира относно връзката й с бизнесмена Коко Динев, от когото има дъщеря - Ивон.

"Аз бях много млада тогава. Коко беше влюбен в мен. Търсеше всевъзможни начини да се докопа до мен. Беше едно хубаво ухажване. Не съжалявам за нищо, защото имахме прекрасна любов и имаме прекрасна дъщеря."

Двамата с Анелия поддържат приятелски отношения и никой не пречия на другия, защото всеки е продължил с живота си, без негативни емоции. Бизнесменът отделя време да се грижи за дъщеричката си и според Анелия той е родителят, който я глези повече.

В момента Анелия е сама, но не се чувства самотна. Убедена е, че мъжът до нея, преди всичко, трябва да я обожава.

"Мъжът до мен трябва да е "по" във всяко едно отношение. Сега обаче имам други приоритети". Признава, че не се страхува от обвързване.

"Аз обичам истинските, продължителни и чисти отношения. Такъв тип жена съм. Ако нещо трябва да се случи, то ще се случи."

Певицата се старае да гледа философски на нещата.

"Каквото и да се случи, хубаво или лошо, то е подготовка за нещо друго. Аз може би съм най-положителният човек на земята."