На прага на лятото тв водеща Ива Атанасова пусна най-новата колекция на модния си бранд Look At Me.

Атрактивните тишърти и модерни потници са обединени под мотото Try everything /Опитайте всичко/. Този сезон освен, че ще се чувствате удобно в любимата си тениска, ще бъдете и в крак с модата.

Те са с дизайн, който подчертава фигурата и и създава перфектно изваян силует и оформен ханш. Разтягащата се материя от 100% памук запазва своето високо качество след всяко изпиране. Облеклата се предлагат в три цвята, а потниците са подходящи за всяка физика, създавайки илюзия за хармонична и шикозна форма.



Акцентът в третата самостоятелна колекция на чаровната телевизионерка отново са уникалните изображения, които нямат аналог в родната модна индустрия. За първи път Ива реализира идеята за „живи снимки“. Това е поредната симбиоза между модерна визия и истинска иновация в производството, която Look At Me предлага този сезон. Всеки един образ, който грее от модерните тишърти, е реализиран в студио от фотографа Чавдар Жиров. Заснети са дори истинско куче и заек, а тениските с образи на животни обещават да се превърнат в моден хит. Моделите са по идея на Ива и са измислени така, че да отговарят на всеки вкус.

За пореден път те предлагат и провокация, принтове с избухващи бомби в ръце и слоугани от типа на „Роден да убива“, „Пристрастена към парите“, „Краят на играта“ са част от новата колекция Try everything. Закачливите надписи, са както леко шеговити, така и намекват за характера на жената, която носи дрехата. Тишъртите са подходящи да се съчетават и със сака, а елегантната им визия ще намери отзвук сред почитателите на по-спортните облекла. Подходящо е също съчетанието с риза от деним и къси панталонки отново от деним.



За втора поредна година фолкзвездата Анелия е лице на новата колекция на Look At Me. Музикалния идол на България застана пред камерата на фотографа Теди Грозданов и позира с актуалните тeниски, които това лято ще присъстват и в нейният гардероб. Гримът е дело на Никола Иванов, а стайлинга на Стоян Апостолов.

Носителката на приза Модна икона отново е в перфектна форма, което личи от фотосесията й за кампанията. Красавицата неотдавна пусна новото си парче „Твоя съм“, както и ефектен видеоклип към него и отново зае първите места в родните топ-листи.