Фолк певицата очевидно става все по-разкрепостена и дрехите напоследък наистина й пречат. Поредното доказателство за това е най-новата й фотосесия, заснета от небезизвестния фотограф Костадин Кръстев-Коко.

Изпълнителката на попфолк хита "Яко ми действаш" Анелия вече провокира мъжките фантазии с предизвикателни кадри с нейната колежка Андреа. На тях тя дори посяга към презрамката на половинката на Кубрат Пулев, за да я разсъблече.

В най-новите снимки на фолк звездата Анелия е единственият герой, но и това е достатъчно секси. Певицата е облечена само с загадъчно разкопчана бяла риза, разкриваща премерена голота. Не набляга на дръзка, а по-скоро на закачлива еротика, типично в нейн стил.

"Това са кадри като по учебник, след време другите след нея ще се учат от всичко това", обяснява фотографът Костадин Кръстев-Коко в телевизионно интервю.

За грима на изпълнителката този път се е погрижил Кирил Чалъков, а за прическата - Чавдар Василев-Чово. Цялостната визия и стил били оставени на въображението на Августина Маркова-Тути, пише blife.bg.

Припомняме, че през лятото видяхме Анелия в горещ кадър и с дуетната й половинка Илиян, с когото изпълниха песента "Не исках да те нараня". На фотоса той закачливо е захапал бившата на Коко Динев за брадичката.