Фолк дивата Анелия се е подложила на зверска диета с минимален дневен прием на калории и е застрашена от разболяване от анорексия, говори се във фолк средите.

Колежки на певицата дори я одумват, че взела пример как да отслабва от колежката си Преслава, която от години внимава какво слага в чинията си и изглежда слаба и стройна.

Анелия обясни, че хранителният режим, който спазва, в никакъв случай не е толкова драстичен, колкото го описват и успокои феновете си, че не я грози опасност да се разболее, пише bliasak.bg.

„Хапвам по четири пъти на ден и не се ограничавам от нищо. Мога да ям всякаква храна, стига да е в малки количества. В никакъв случай не е нещо крайно, а пък и за мен спазването на режим вече е начин на живот”, разкри Анелия.

Единствените моменти, в които певицата не спазвала стриктно програмата си, били, когато имала няколко поредни участия и претоварената й програма не й го позволявала.

Тя разказва още и че винаги е била против хората, които се хранят с по една салата на ден и смятат, че така ще отслабнат.

„Това е изключително погрешно, защото по този начин постигат обратен ефект – метаболизмът им се забавя и започват да пълнеят”, добавя още изпълнителката.